Festiwal Dziczyzny
To doskonała okazja, aby przez cały listopad odkryć bogactwo smaków lasu i skosztować dań, które łączą tradycję z nowoczesnym podejściem do kuchni. Nasz Szef kuchni Bogumił Przybylak przygotował unikalne menu pełne aromatycznych potraw z dziczyzny, które z pewnością zachwycą każdego miłośnika wykwintnych smaków. Festiwal Dziczyzny w Restauracji Cucina 88 trwa…
Zapraszamy do rezerwacji stolików.
Przepiórka (1,3,7) – 48 PLN
foie gras, trufla, brioche
Pie z wolno duszonego udźca z jelenia (1,3,7,9,10) – 68 PLN
szpinak, buraki, purée ziemniaczane, sos z miodu pitnego
Filet z dzikiej kaczki (1,3,7,9,10) – 72 PLN
tarta cebulowa, szaszłyk z rozmarynu, jabłka, borowiki, pâté
Dziczyzna by Las Kalisz – naszego zaufanego dostawcy.