cucina logo

Rezerwacje i zamówienia na wynos:

+48 602 668 800
restauracja@cucina88.pl

Festiwal Dziczyzny

Festiwal Dziczyzny

To doskonała okazja, aby przez cały listopad odkryć bogactwo smaków lasu i skosztować dań, które łączą tradycję z nowoczesnym podejściem do kuchni. Nasz Szef kuchni Bogumił Przybylak przygotował unikalne menu pełne aromatycznych potraw z dziczyzny, które z pewnością zachwycą każdego miłośnika wykwintnych smaków. Festiwal Dziczyzny w Restauracji Cucina 88 trwa…

Zapraszamy do rezerwacji stolików.

Przepiórka (1,3,7) – 48 PLN

foie gras, trufla, brioche

Pie z wolno duszonego udźca z jelenia (1,3,7,9,10) – 68 PLN

szpinak, buraki, purée ziemniaczane, sos z miodu pitnego

Filet z dzikiej kaczki (1,3,7,9,10) – 72 PLN

tarta cebulowa, szaszłyk z rozmarynu, jabłka, borowiki, pâté

Dziczyzna by Las Kalisz – naszego zaufanego dostawcy.

 

    Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco!